söndag 1 april 2012

Söndagen

Nu ska ni få höra. Jag ligger nu och hör prinsessans andhämtning och traktorerna son kämpar på där ute efter dagens snöstorm. Droppar bilder.


16:44
Jag kom precis från en söndag i ärans tjänst, och som jag kom över tröskeln serverade svärmor prinsesstårta och drottningen hällde upp kaffe. Needless to say, jag mådde riktigt väl i denna stund.17:44
Vi färdades till OKQK på Carlslid för att försöka sätta luft i det klassiska balongdjuret. Nå, en giraff är det, om vi ska vara helt korrekta. Needless to say, det gick åt helvete.17:47
Jag stannade upp för att beundra mina handskar. De har varit med länge, och de är riktigt jävla manliga. När man ska göra snöbollar eller liknande är de också riktigt vettiga, då fingervantar i tyg blir dyblöta på stubinen.18:19
Klara stoltserar i vardagsrummet, iklädd den gula fina tröjan som inhandlades så sent som igår.20:11
Jag lägger märke till hur jag börjar bli lite tunnhårig. Livet är besvärligt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar