onsdag 25 april 2012

Onsdag

Nästan en hel dag i ärans tjänst. Sen har det cyklats och cyklats och... ja!

06:01
Så här såg det ut när jag tittade ut genom köksfönstret en minut över sex på morgonen. Klart dagsljus. Så var inte situationen för bara någon månad sedan. Då var det bäcksvart och allmänt deprimerande. Alltid något. Vi går mot ljusare och gladare tider.



16:34
Dagens inköp. Ruskigt vettiga sådana. En set bestående av två handkontroller, och en billig musmatta som är sånär som uteslutande tillverkad av återvunna produkter. Kan knappast bli mycket bättre.



18:05
Middagen stod i färdiggrillad kyckling, en stående klassiker där ICA Supermarket Ålidhem levererar det bästa priset, med sina 39.90 SEK för en hel kyckling. Sanslöst, ICA Maxi tar en femkrona mer, och de skall minsann vara en stormarknad. Fnys.



23:46
Lirade lite Super Mario World, i min stilla ensamhet. Det var nog mest för att visa mig själv att jag fortfarande kan rutinen. Jag vill givetvis även testa handkontrollerna. Kan nu med facit i hand säga att de är helt briljanta för att emulera SNES eller NES. En pad med fyra axlar är bra mycket bättre än en sådan med åtta axlar, när det kommer till emulering av äldre spelkonsoler.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar