söndag 1 april 2012

Lördag

Here goes~

19:34
Jag, drottningen, och prinsessan gör premiär på Bamsegrillen på Sofiehem, nästan nere vid Blå vägen. Inredningen var något vi pratade om där vi satt vid bordet.19:38
Pizzan var briljant. Vi tog en "Ålidhem" och en "Vitlök #1". Den förstnämnda kom med kyckling, något jag aldrig käkat på pizza tidigare. Det var dock riktigt schysst. Vitlökspizzan smakade starkt av vitlök, något som uppskattades av undertecknad.20:15
Det var inne på Maxi som jag fick syn på denna gula hoodie. Den var så fet, och jag såg Klara framför mig, bärandes den. Det var ett givet köp.20:43
Enligt somliga påminner mina glasögon om den klassiska banditmasken. Enligt somliga påminner mitt skägg om könshår. I disagree. De båda bidrar till att lyfta min swag.20:46
Glasstårtan som vi också unnade oss från Maxi satt fint. De körde nån kampanj (ev. att det var på väg att gå ut) och slängde kartongerna för guldpengen styck, och då var det ju bara att tuta och köra. Inga direkta tveksamheter.23:31
Jag slog nu slutligen tag i saken och smorde alla rörliga delar i min svarta stålhäst. Lägligt. Det plågsamma gnisslandet var genast historia.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar