lördag 31 mars 2012

Under täcket

Vilken segstartad lördag. Undertecknad ligger ännu under täcket. Klara har gluttat Pingu länge och väl ute i vardagsrummet. Detta vet jag p.g.a. den där jingeln som spelas återkommande. Gäsp. För en stund sen nae jag rent ut täcket kudde till soffan för att ha närmare till kommunikation. Ganska snart kom gick drottningen ut och var vred. Jag bredde ju ut mig så Klara knappt rymdes, lät det först. Sen da hon att jag slumrade före djupt då att st ce bättre om hon låg där. Jag förpassades åter till sovrummet, där jag gjorde ifrån mina förmiddagsdemoner. Ny är jag i färd att hoppa i duschen. Slog upp Wordfeud och någon ger ett brunstigt intryck. Nå. Dusch och frukost, sedan en härlig lördag i ärans tjänst. Rullgardinen är nere men jag ser att det är tjockt ljust där under. En fin dag, gissningsvis.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar