söndag 25 mars 2012

TV: "Awake" (2012-)Konstig serie.

Ja, innan jag finputsade detta inlägg var det dess enda mening, och det kan nog vara lite så. På IMDb har serien fått 8.4 (utslaget på nära fyra tusen röster), vilket inte är fy skam, men jag är där inte inkluderad. Så. Michael & Hannah Britten är med om en tragisk bilolycka med deras son. Detta är också pilotavsnittets anslagsscen. Sen är det då efter. Det ska visa sig att sonen inte klarade sig. I nästa skede kommer förvirringen. Då klarade sig sonen, men inte hustrun. Så, hur är det? Knepigt läge, och vibben är antingen parallella universum eller psykos i samband med traumatisering. Jag har som sagt bara sett pilotavsnittet, så jag vet inte vad som ska följa. Vet inte heller om jag kommer se mer. Troligtvis inte. Det kändes visserligen ganska originellt, men det kom inte att intressera mig.

Officiell webbplats:
http://www.nbc.com/awake/

För den mindre nogräknade:
Awake S01E01 HDTV x264-LOL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar