söndag 4 mars 2012

På Berghem

17.04
Drottningen sitter och zappar. Hon är så duktig på att zappa. Svärföräldrarna har tydligen ny box, med hundratals kanaler. Jag såg Hustler schwischa förbi i listning och frågade om vi kunde titta. Det kom upp ett sådant meddelande att kanalen inte ingick i programutbudet. Osis. Skämt åsido. Jag kommer rakt ifrån myllan. Riktigt bra fyra timmar har det varit.

17.22
Soffläge med drottningen. Tar en tupplur.

19.11
En lång och skön tupplur senare blev jag väckt till middag. Lammfärs med hazzelbackspotatis och lättstekta ärtskidor och en salladsskål med vinnigrette bredvid. Sen riktig kantarellsås från fjolårets svamp. Oh. Det var sagolikt. Jag ville fotografera, men ville inte upplevas neurotisk, så jag höll mig, och målade istället för mitt inre sinne. Jonathan och storasyster for precis. Oj. Nu hör jag något om "glass tajm" yppas där ute. Jag tror jag smälter.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar