måndag 26 mars 2012

Måndag

Nice infopath. Inspark. Och så summerar vi, givetvis.

11.44
Jag trampar över E4-bron och har en stund senare ett oerhört givande möte.12.40
Lunchdags. Den färdiga rätten är drottningens; makaronerna är mina. Det här satt oerhört fint i kistan, och det vill jag lova.

14.04
Fika i soffan är aldrig fel. Drottningen var svårövertalad på Kinder-chokladen, men skam den som gav sig. Givetvis dricker jag mitt kaffe nattsvart.15.16
Vi tar en liten pausfågel vid Umeå Ö sisådär tre kvart innan jag ska stega på äran. Klara tyckte det var hemskt spännande att åka hiss i sidled, såväl som att åka rulltrappor. I den märkliga hissen stötte vi även på en ung pojke som tyckte det var minst lika spännande. Som att åka uppför en Berg-och-dalbana, tyckte pojken.15.27
Våra vägar kom sen att skiljas.20.01
En sen middag bestående av den välkända rätten på malen potatis. Ni känner säkert till den.22.01
Klockan var tio i tio när jag fick i uppdrag att köpa en påse godis åt min krassliga drottning. Jag var tvungen att ta uppdraget.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar