söndag 12 februari 2012

Söndagen hittills (en bevittnad walk of shame och en musikers tragiska bortgång)

Mjo. Hon var halv elva när jag knatade över gärdet. Det slog mig hur ljust det var. Riktigt bra dagsljus. Ny går vi mot bättre tider. Då såg jag henne. Jag spår att hon mest kommit ut från innergården till Geografigränd 8. Nu var hon i höjd med sophuset. Mörkt långt hår. En rätt kort kjol och bara strumplästen under. Hälar. Det såg uppenbarligen lite konstigt ut, så här på söndagsförmiddagen. Jag log mig mig själv. Tog upp luren och förberedde ett snapshot. Såg en familj komma ut från samma gårdsportal och tänkte då på hur lätt jag skulle framstå som creepy (ur deras naiva perspektiv; de hade ju inte hela bilden, som jag) om jag till synes smygfotograferade en tjej som sakta lunkar fram ett tjugotal meter fram. Jag avblåste. Gick dock in och berättade för flickorna.

Sen kollade jag VK. Whitney är död. Fyrtioåtta år blev hon. Tragiskt. Nu när det ut i lekparken. Har tandborsten i kim och skummet känns bara jobbigare och jobbigare. Måste gå och spotta ut. Pannkakor gjorde förresten lunchen med sylt och grädde. Mums.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar