söndag 29 januari 2012

Söndagen mot sin ände

Så. Nedslagen på porslin. Något av den klassiska situationen, vill säga. Vi kom ganska precis nyss genom dörren. Ena sekunden förde jag en dialog med prinsessan, som satt bredvid mig i bilbarnstolen, i nästa sov hon djupt. Nå. Underbar eftermiddag på Berghem. Middagen var sagolik. Jag var sjukt sugen på att börja dokumentera tallriken på foto, men då detta beteende kan uppfattas neurotiskt höll jag mig -- med bildtexten nära sinne. Efterrätten stod i sorbet mixad med hederlig glass. Sen pressat Zoegas på detta. Mmmmm. Nu blir det avrundning här hemmavid. Avslutningen på vecka fyra kunde inte ha blivit bättre.

Det ska vara sagt att den öppna spisen brann lite tidigare på kvällen.
Klara hann somna i bilen på hemvägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar