söndag 8 januari 2012

En tupplur och lite mjölk

Somnade själv in som vi nattade Klara. Vaknade vid halv tio och bestämde mig för att ta en sväng till åc. Åren hade legat u korken med hörlurar och uppspelning sem jag gick av idag, så batterier var på 12%. Beslöt ta d40 gamla hederliga Creative stickan.
Färden gick bra. En klassisk spellista slog rakt in i min hjärna. Oj oj, det var ett tag sen jag lyssnade från Creative-stickan. Nå. Mjölken står nu där den ska i kylskåpet. Drottningen sov när jag återkommit. Nya bestick gör sedan gårdagen köket. Riktigt schyssta sådana, om jag får säga det själv. De känns rejäla, och i och med REA:n kan man säga att jag gjorde ett riktigt klipp. Nä. Nu sitter jag och lyssnar på Metallica, så blev det. Drottningen har vaknat, hon har nu varit i badrummet i uppemot en halvtimme. Jag tror mig ha en rätt god humm om vad hon gör där inne. Nå, vi får se om det blir ett Mad Men som avslutning på kvällen. Har ju så att säga sovit en bonustimme. Just ja, hemmagjord glass har jag också hört något om. Oj oj oj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar