onsdag 21 december 2011

Tidig morgon

Hon var 4.57 när klockan ringde. När jag öppnade frysen mötte jag av följande syn. Ja, snabbkylningen igår rann tydligen ut i sanden. Klassiskt läge. Vidare. Vid den här tiden på dygnet är jag tydligen sjukt klumpig. Skulle sockra gemen för att mötas av stopp i röret på portionströaren. Skakade den våldsamt och proppen lossnade och en portion klibbigt socker kom på golvet. Skurade hastigt och lustigt. Sen skulle jag flytta grötskålen för att klolösa åt att bre mackor. Den får sned vikt då en skvätt mjölk rinner ut på bordet intill. Bah. Det går inte särskilt bra för mig. Sen känner jag en förkylning under inkubation också. Naturligtvis kommer den att slå ut i full blom lagom till julafton. Bah. Nu ska jag få i mig frukosten, sen iväg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar