onsdag 21 december 2011

Soffläge

Det blev som jag tidigare nämnt en riktigt tidig morgon. Till råga på allt säger ryktet att vi är inne i årets allra mörkaste dag. Vintersolståndet, tror jag det kallas. Nå. Sanningen ska ligga på bordet. När jag satte rubrik var jag extremt satt i kistan, därav valet av rubrik, men jag blev då "översatt" med som följd att jag nu befinner mig på porslin. Något av den klassiska valsen. Vad satte jag i mig då? Well, en lunchlåda förbereddes faktiskt under gårdagskvällen. Jag glömde dessvärre få med mig den där vid tjugo i sex i förmiddags, glömsk som jag ofta är. Nå. Det blev så lägligt nu. Jag vände på innehållet i den klassiska matlådan från IKEA, och kolla sen formen i tallriken. Wicked, man. Sexton(?) köttbullar på undersidan och grabben är helt med i matchen. Lite smör- och rapsolja över och in i mikron, en stund senare mådde jag gott. Nu bara lite kaffe. Men vänta nu, var har toalettpapperet tagit vägen?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar