måndag 12 december 2011

Måndagen i backspegeln

Ja. Nu var man då nerkurrad. En härlig veckostart, vill jag definitivt tycka. När jag susade in mot dem centrala bebyggelsen på förmiddagen var det cirkus -13c, och visst var det bitigt att cykla. På kvällskvisten hade det snurrat helt. Snöblandat regn och tå och med nån plusgrad. Däremot blixthalka. Jag hade fullt sjå att hålla trampmobilen upprätt. Väl över tröskeln visar sig drottningen och prinsessan sova. Jag sätter mig vid arbetsstationen, läser och skriver lite om den linjebuss 8 som jag sett stå stilla med varningsljus i slutet av Sjukhusbacken. Sen då? Käkade middag. Stuvade makaroner med korv. Gott. Sen slängde jag på en rulle. Puncture. Början var trist och intetsägande, men just innan jag slog av hade jag faktiskt fått upp lite intresse. Nå. Nu ska jag släcka ner och låta John Blund hämta mig. Vi hörs!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar