måndag 12 december 2011

Film: "Baksmällan: Del II" (2011)


Det var ett tag sen jag gluttade film, och igårkväll var det då dags. Jag fann ett fönster på kvällskvisten, och fann mig själv snart sittande tillbakalutad i soffan. Jag har sett första filmen, jag vet det, jag kommer bara inte ihåg särskilt mycket av innehållet. Komik med inslag av kiss och bajs, antagligen. Kanske inte bokstavligen kiss och bajs, men fortfarande. Nå. Det här skulle visa sig vara stundtals halvkul, stundtals mindre kul. Till filmens bättre sida står att det praktiskt taget bara var att följa idioternas jakt på brudens lillabror, som de turligt nog har lyckats supa bort i Bangkok. Nej, i den här filmen är de inte längre i Vegas, utan har rest till östliga breddgrader. Soundtrack var är stundtals okej eller passande, och det kände jag då trots att ljudsystemet inte överstiger ett par simpla stereohögtalare. Vad ska jag säga? Har egentligen inte så mycket att säga. Filmen passerade mitt sinne, och jag kommer antagligen att ha glömt bort dess innehåll vid det laget att "Part 3" dyker upp, men vad gör det?

Trailer:


För den mindre nogräknade:
The.Hangover.Part.II.2011.PROPER.BDRip.XviD-Larceny

Officiell webbplats:
http://hangoverpart2.warnerbros.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar