söndag 25 december 2011

Klantigheten

Det var här det började. Jag hade badat. Luren hade legat bredvid mig vid badkarskanten, och jag hade (hör och häpna) förmått att inte droppa den i plurret. However. Nu var det färdigbadat, och jag tyckte att telefonen kunde få ligga på skötbordet medan jag ägnade mig åt lite intimhygien. Detta är då vy från badkaret. Skötbordet ligger som ni ser ungefär en och en halv meter framåt. Inga större konstigheter. En lugn vallning, så kommer den att lägga sig snyggt på sätet, tänker jag. Så bereder jag mig, och kör. Hur tror ni det slutar? Jag ser mobiltelefonen segla genom luften. Den landar visserligen ganska precis i mitten av skötbordssätet. However, den fortsätter glida, likt en backhoppare i stora hoppet lättar den över vallen, och jag hör hur den studsar upp mot väggen till torkskåpet, för att sedan göra det över en meter långa fallet ner till badrumsgolvet. Vidare, jag hör det klassiska ljudet av bakstycket. Batteriet åkte med andra ord ut. Terminal shutdown. Uptime lost. Lite av det klassiska läget. Nå, shit happens.

Vidare. Som sagt, jag ämnade ägna mig åt intimhygien. Nu har drottningen haft sin lilla reseförpackning med raklödder stående på badkarskanten ända sedan dagar innan den tänkta avresan not Mallorca, Spanien. Jag har ju egen hyvel, och lödder, men av naturliga feminina skäl tycker jag att drottningens Venus hyvel och "Sensitive" gel med Aloe Vera är betydligt behagligare. Nå. Nu tog det slut. Just som jag stod i full gång med att justera vad som efter flera veckors lättja kommit att bli en mindre buske. Kaos. Jag fick helt enkelt avbryta uppdraget. Naturligtvis kom jag att göra en schysst comeback, men det tar jag inte upp här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar