söndag 25 december 2011

Julen är förbi

Jag har aldrig varit mycket för denna tradition, men det är trots allt barnens stora högtid, så visst ämnade jag bara med i matchen. Det var mitt på dagen som min stålhäst lättade mot Berghem. Flickorna var redan på plats. Julmaten var en stor succé, och ni vet resten. Klapplivet, och så där. Fick jättefina presenter. Ingrid fick bl.a. en rosa Adidas mössa och en glassmaskin från OBH. Planen var att vi skulle övernatta. Jag fick dock hemlängtan eller kalla fötter. Framåt sena kvällen fann jag mig själv sittande ensam framför datorn, försjunken i en förtrollad MMORPG-värld. Det blev rätt sent. På juldagen blev det då ett kärt återförenande med flickorna. Ja, det är ju idag, juldagen. Formen är skaplig. Har dock åkt på en förkylning, vilket är trist men också typiskt så här års. Blev spagetti och korv till middag ikväll. Gäsp. Soffläge. Svart musik ljuder ur högtalarna. Nå. Dagens stora höjdpunkt var förresten besök av min kära vän Alexander. Det var hela hans fina lilla familj som kom, och så stor lilla Emil har blivit.


Klara och Emil med sina respektive mammor i soffan.

Oj oj oj. Nu ska jag varva ner, lyssna på musik, och förhoppningsvis snart krypa ner. Drottningen har varit dålig i magen hela dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar