måndag 19 december 2011

En hostande prinsessa

Gäsp. Godmorgon Sverige. En slags sovmorgon, eller ändå inte. Har vaknat upp av Klaras massiva gnälla hostattacker vad som känns som stup i kvarten.

Stackars lilla Klara. Jag vet att jag själv i regel åket på bisarra hostor när förkylningen är framme. Vad ska man ta sig till? Då det snarare verkar handla om irriterade luftvägar än slem är Mollipect rätt värdelös.

Vidare, jag har en stor flaska Cocillana (som jag själv fick utskriven vid min sista monsterförkylning) stående i medicinskåpet. Skulle man våga ge en treåring en liten tesked?

Nä, jag ska be Ingrid ringa 1177 idag. The doctor know what's best. Nu ska jag dundra iväg dock. Sambandscentralen nästa; har en viktig uppgift framför mig idag. Hoppas på bra väglag, trots det snöblandade regnet som föll igår.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar