måndag 19 december 2011

Aftonen var då kommen

Gin är kvart i elva och jag är redo för sängen. Vi har en bra inspark på vecka femtioett att gnugga på. Jag inledde dagen med att uträtta ett väsentligt ärende. Vidare, en bacon cheese och ett kort telefonsamtal senare var jag åter i ärans tjänst. Full rulle framåt. Dagen passerade och Klara hade ännu ej hunnit sions när jag kom genom dörren. Just ja. Jag ringde även 1177 (följt av Läkemedelsupplysningen) gällande Klaras hosta och Cocillana. Svaren jag fick hade jag antagligen kunnat finns själv på FASS.se - och då sluppit telefonkön. Äh. Gjort är gjort. Tack och lov har Klara inte hostat lika förfärligt idag som igår. Nå. Tiden rinner iväg. Ska upp tidigt. Just ja. Har köpt ett sånt där fiffigt duschmunstycke (till kranen) idag. Smått festligt. Middagen stod förresten i köttfärs, riven ost, och pasta. Halvvägs genom portionen kom jag på att jag hade glömt den givna kryddan, varvid jag hastigt och lustigt pressade tre tjocka klyftor vitlök över återstoden av måltiden. Mums. Godnatt, mina damer och herrar. Just ja, jag fick årets första julkort idag. En gammal vän låg bakom signaturen. Mycket uppskattat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar