måndag 17 oktober 2011

Sjuk men äventyrlig

Ingrid gick till fem. Hon var tre när jag hämtade Klara hos Greta. Så började vår färd. Först förbi hemmet och hämta några böcker som skulle återlämnas till biblioteket. Sedan upp till Ålidhem Centrum och Supermarket för att köpa en tomat och en rödlök inför hamburgarna. Klara hann somna under vägen. Jag hann fotografera. Sprang på Johan och Sara inne på Supermarket. Dom stod i charken och gjorde det läckert med potatissalad som tillbehör.

Just ja. Till den sjuka delen. Redan igårkväl kände jag att en förkylning är förestående. Idag har jag haft svidande bihålor (i synnerhet på vänster sida) hela dagen, kanske dels på grund av att jag matade en näsborre full med toapapper innan sänggåendet, för att undvika rinnande läckage under natten. Ja, det är en sorts försiktighetsåtgärd som jag brukar tillämpa. Blä. Tog febern tidigare. Enligt den låg jag då på 37.3c i stjärten, vilket inte är någon större fara. Litar dock inte blint på febertermometern här i huset. Nu blir det en tidig kväll. Godafton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar