tisdag 18 oktober 2011

Krasslig, nåt så inåt glödheta Norden

Tänka sig, dagen har förflutit trots att jag inte varit direkt kry. Usch, va krasslig jag varit. Tog mig iväg till Sambandscentralen på förmiddagen. Ett par timmar senare var det skarpt läge på det väldiga nöjdhetsmaskineri  som vi återfinner på översta våningen. Fem timmar ytterligare förflöt, och det gick riktigt skapligt, taget i betraktelse att nosen rann som ett assarr.

Spagetti (fullkorn) med hemgjorda köttbullar

På eftermiddagen kom jag hem till flickorna. Det var stoj och lek. Drottningen hade även hon gjort en till synes produktiv dag. Nu var det den lilla familjen i centrum. Middagen satt fint, klantig och illa förutseende som jag var hade jag glömt att dona till rejält med förmiddagsföda. Snacka om att middagen satt fint.

Ämnade göra en übertidig kväll, och så ser det också ut. I skrivande stund är hon just över nio, och undertecknad beger sig mot sängen. Har lekt lite med bländartider och således själv-edukerat mig till sundare förnuft och kunskap i optikens skarpa värld. Godafton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar