måndag 18 mars 2013

Det nya mobilbatteriet

Den senaste tiden har batteritiden på min Samsung Galaxy W sjunkit ganska lavinartat. Nu för några dagar sedan tog åt mig administratörsrättigheter på telefonen och slängde sedan in den alternativa mjukvaran CyanogenMod. Jag hade läst att batteritiden i regel blev snäppet sämre än med den till telefonen medföljande mjukvaran, så jag var ganska spänd. Batteritiden skulle visa sig falla drastiskt. Jag har laborerat lite med diverse inställningar (e.g. cpu governor) men telefonen är ändå allt annat än välvillig att tjäna mig en full dag.

Så, originalbatteriet från Samsung rymmer 1500 mAh, och när jag såg att ersättningsbatteri rymmande 1700 mAh för knappt 150 SEK, ja då kunde jag inte motstå att lägga beställningen. Idag kom det alltså i brevlådan, och nu blir det att köra in det och hoppades på en förbättring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar