fredag 11 januari 2013

Fredag, v. 2


Bastu für alleNär jag och Klara kommer tillbaka från Barnvårdscentralen ser jag detta i trapphuset. Hur har jag kunnat undgå det? Jag gick genast i taket. Bastu är en av de ting jag verkligen älskar. Jag kommer ihåg 2007, jag bastade periodvis varje kväll. Badminton eller volleyboll, och sedan bastu. Så gick melodin. En oerhört vettig livsstil, om jag får säga så. Nu siktade jag in mig på att få på kvinnan med nycklarna.

FotpassageJag förklarar att mina fötter är iskalla, och Ingrid börjar helt oväntat att massera dem med hudkräm. Klara faller in, och hela situationen är sagolik. Jag kan definitivt vänja mig vid att få fotmassage.

MiddagenKyckling med ris och ärtor, som ni kan se.

GodnattsaganHär ser man tydligt hur Splinter visar var skåpet ska stå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar