söndag 25 november 2012

Söndag!

Okej, idag har vi många fyllesjuka rackare, så jag har slängt ihop ett sammandrag av den gångna helgen i Norrköping. Ja, som ni ser har jag "tryckt in" inlägget lite längre ner, just på den (förra) söndagen där det gör sig allra bäst, kronologiskt. Att några då går bet på det är också en del av finessen. Det där är ett av mina finaste trick när jag backloggar. Nå. Det här är rå text. Den är inte styckesindelad, den är felstavaad på ungefär hundra ställen, den är inte korrläst, den är grötig. Jag har försökt hålla den kronologisk och det här är som sagt bara en dump. Jag kommer att finslipa den och lägga till bilder när jag har tid och möjlighet. Nu idag ligger dock fokus på kalaset. Ja. Klaras allra första barnkalas går ner. Vi har varit sjukt nervösa vid OSA-utskicken och allt, men det verkar som att en drös ungar ändå ska dyka upp. Ni skulle bara se hur Ingrid har fixat i lägenheten. Oj oj oj. Jag har mest stått med nerverna på taggtråden. Ni känner mig. Nå. Även mer om detta, senare. Nu ska vi ta uti med de sista förberedelserna. Fylla godispåsar, bl.a. Tjo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar