onsdag 14 november 2012

En vitaminbomb


Ingredienserna
Vi pratar alltså en klassisk bomb av nyttigheter. Jag har varit krasslig en längre tid och nu kändes det som hög tid att sätta punkt. Fyra kiwi, en banan, rikliga mängder GB gräddglass. Så lyder receptet, inga konstigheter.

Det färdiga resultatet
Här var det alltså serverat och Klart. När Ingrid såg mig under processen av skapande tyckte hon att det såg gott ut, och ville gärna smaka. Hon poängterade dock att jag inte skulle ge henne för stor portion, hon visste ju trots allt inte hur det skulle smaka. Muggen här är då hennes. Så, hon tog ett par klunkar, och sedan fick lyckliga jag resten. Hon är för underbar. Hennes omdöme? Nåja, hon tyckte väl om det, fast hon tyckte att kiwifrukten gav ifrån sig små korn som gjorde ont i halsen. Jag förstår inte hur hon tänkte här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar