fredag 9 mars 2012

Xubuntu 11.10

Jag vet att den efterlängtade 'Buntu 12.04 LTS bara är veckor eller på sin höjd en månad bort, så läget kanske egentligen var att vänta, men jag tog i alla fall och drog en installation bara nu häromdagen. Som min lilla Eee inte är av det kraftfullaste slaget så bestämde jag mig för att köra Xfce4, det vill säga Xubuntu. Jag har nu börjat få ordning och är faktiskt skapligt nöjd med allt. Ett känt issue där en patch står i konflikt till pekplattan gör att det inte fungerar att tappa med tre fingrar för att högerklicka, det är nog det enda jag har att anmärka på. Ja, sen är känsligheten i pekplattan kanske lite i värsta laget, så den klickar fönster ur fokus när jag skriver bara för att en del av handflatan råkar hamna lite för nära. Nåväl. Småsaker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar