torsdag 15 mars 2012

Torsdag flög förbi

Gäsp. Korrekt. Jag ligger nerbäddad. Tidig morgon. Några muntra timmar. En skakig lunch. Några muntra timmar ytterligare. En sväng förbi Sambandscentralen. Bussen. Hoppar av vid Elevstråket. Hämtar Klaras vagn hos Greta. Sammankomst med hustrun. En hastig och lustig kaffe. Vi dundrar iväg till Gulan på Carlshem. Det är som vanligt svårt att få busflickan slita sig, men vi lyckades till sist. Väl hemma rostade jag djupfryst polarkaka, en klassisk historia. Klara ville också ha. Smöra kunde hon också. Sedan går då jag och Klara ner i trapphuset för att mecka. Ja, min stålhäst är sedan bara härom dagen punkterad baktill. Blä. Jag som (tack vare en 17mm konnyckel) lyckats skifta den -- sedan några veckor tillbaka -- avbrutna pedalen (½") mot en fräsch sådan, och så som jag tar en "cirkelvarv" tio meter ut genom porten (iklädd endast t-shirt) för att testa den nya uppsättningen pedaler lyckas jag (uppenbarligen) rulla på nåt vasst. Murphy's lag. Sucks. Nå. Har fått rutin på det här med punkteringar. Snabbt och smidigt styrde jag och prinsessan upp det hela idag. Så, nu är jag åter hjulburen. Blir bra till nu den 20 mars då mitt busskort löper ut. Middagen kom sedan att stå i spagetti med köttfärssås. Sen snabba ryck. En kaffe serverades, hennes med mjölk; min nattsvart. Sen dundrade jag upp till Klossen för veckans teatrande. Awesome. Gäsp. Nu är hon kvart i midnatt och vi har även hunnit med en klassisk omgång (vändtia, tv-spel, el. vuxenlek; fri tolkning). Nu sluter jag ögonen. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar