torsdag 8 mars 2012

Ligger i soffan. Drottningen mittemot. En rutinerad nagelbitare, är hon. Ljudet är klassiskt. Jag vet hur det är. Bet själv när jag var yngre. Idag är det åttonde mars och internationella kvinnodagen. Mun drottning fyller också tjugotre år. Jag tror faktiskt att det var ungefär i den åldern jag lyckades sluta bita.
Dagen har rullat på bra. Ringde och pratade med en skomakare på förmiddagen. Sedan var planen en sväng förbi södra entrén (NUS) och Café Kristallen. Jag blev dock stressad med present, så det rann ut. Lunch blev buffé på Konsum, ÅC. Nästan hundrafemtio pistoler köpte vi lösviktskäk för. Självscannade också. Att Konsum kört igång ett system är nytt. Det var också eget. Lite krångligt först, men fullt gångbart. En expedit var så vänlig och hjälpte oss.
Sen hämtade vi Klara och drog på Strömpilen. Sen hem. Glass. Kaffe. På kvällen drog jag på Big boy och köpte skräpmat. Sen teater. Ikväll sover förresten Klara i sin egen lilla kribba för första gången sen hon var bebis. Verkar funka bra, Ingrid flyttade henne då hon somnat.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar