onsdag 1 februari 2012

Onsdag

En schysst mitt i veckan har passerat. Förvisso punktering still på förmiddagen, men det åtgärdades lagom till kvällen. Hade ett extra 54-584 däck liggande då nu är jag åter kung. Stiftade förresten en ny bekantskap över telefon redan innan lunch. Intressant. Ska berätta allt om detta för mamma vid tillfälle. Nå. Strömpilen och Ica Maxi direkt från Greta. Inne på matjätten flaggar det på min lur. Ett positivt samtal. Bör vi var Klara och förbi kassan ställde jag mig på knä och tog fram pumpen under vagnen. Tog god tid på mig och pumpade alla fyra däcken. Skönt med luft. Så bar det hemåt. Kvällen mest slapp. Plingade på hos grannen och återställde en försändelse som brevbäraren råkat lämna i fel låda häromdagen. Från banken, var det rent, av kuvertet att döma. Oj oj. Grannen blev glad. Banker har en förmåga att göra människor lyckliga. Nu ligger jag nerkurrad. Hon är snart elva. Jag bör släcka ner mig själv för idag. Kallt har det förresten varit idag. Hej februari. Godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar