torsdag 23 februari 2012

Mitt på dagen

Oh. En späckad dag, detta. 7-10 i ärans tjänst; APT med praktisk workshop inkl. How awesome. Ny sambandscentralen. Soffläge. Lyssnar på reggae (Horace Andy) och förbereder minst ett skriftligt dokument, troligtvis flera. Sen sålda jag dundra och förbereda drottningen. Just ja. Speaking of. Hon ringde för en stund sen och meddelade att hon råkat skicka sms fel -- till vår dagmamma istället för till mig. Jag tyckte inte att innehållet var något att höja på ögonbrynen över, men ni vet hur tjejer är. Det var förresten om vår kronprinsessa nytillskottet till kungafamiljen. Grattis till er, Victoria och Daniel. Nå. Sen ärans tjänst ytterligare några timmar, 15-18. Sen hastigt hem och käka nåt, sen iväg till teatergruppen, 19-21. Sen lär jag vara rätt slut. Oh. Nu gick Motorhead igång med Ace Of Spades. Det är nog ödets sätt att säga "ja, det kommer du vara". Nice going. Vi ses!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar