söndag 5 februari 2012

Gäsp

Oj oj. Då ligger man här igen. I sängen med kalsonger och en sliten vit t-shirt som signalerar smöret och för tankarna till sjöss.

Resumé av dagen. Blev introducerad för Ica Basic kaviar. Kostar typ åtta och femtio (jfr. ~25:-/tuben för andra märken). Kände ingen skillnad i smak. Win.Susade in till stan. Tog en stadig laddning i maskinen. Först ett tryck för dubbel kaffe, sen en enkel espresso på det. Resultatet blev en rejäl mugg energi.Dundrade sedan på som en ångbåt (tänkte naturligvis skriva ångvält men Swype missförstådd mig) sen och strax efter tre var jag året på hjul. Lagom till rödljuskorsningen går Stratovarius igång med ett av mina favoritspår.

Väl över tröskeln visar sig finbesök av Lindbergs. Det bjuds på fika och jag hugger in. Jag blev dock snuvad på negerbollen. Drottningen drog en fuling. Nå.Min vän Alexander har köpt en Wildfire och just nu undersöker jag om vi stråkar i samma liga i Wordfeud. Önska mig lycka till.Middagen kom att stå sig i en rätt som jag tror har rötter i vår norra landsände.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar