torsdag 16 februari 2012

Gäsp. Åter gäsp.

Varit på teatern. Trött. Soffläge. Drottningen sover för länge sedan. Hon börjar tidigt imorgon. Vi var på Strömpilen tidigare idag.

Uti blöjorna på Maxi ser jag tidningsstället med nyheten. Wow. Det första Ingrid frågar är "Skulle du vilja ... vara ... on the cover?" Jag häver ur mig något slags jakande. Nå. Naturligtvis ville jag det. All publicitet är bra publicitet. Lyssna på Latin Kings klassiska "Måla mer" så förstår ni.

Nu ska jag varva ner. En kopp te, kanske. Hade förresten ett missat samtal från dolt nummer idag. Aldrig uppskattat. Visa era rätta färger när ni flaggar på min lur, eller räkna med att springa in i röstbrevlådan. Sådan är jag. Fiskfjäll.

God kväll, menade jag naturligtvis. Swype har gett mig fiskfjäll så många gånger så jag accepterar det snart som synonym och officiellt igenkänd fras för just "god kväll". Nå. Fiskfjäll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar