fredag 24 februari 2012

Fredag, och vilken start sen

Oh. Gjorde morgon och frukosten kom att stå 300mm tunn. Skämt åsido, frukt och frukt endast. Så avfärd mot Sambandscentralen. Det var var här det började skära sig. Efter bara ett femtiotal meter slog det mig, busskortet. Igår hade drottningen lånat det då hon skulle in till stan på CV-lämnar-äventyr. Hade hon återställt det? Jag kollade plånboken. Nej. Så klart inte. Ve och fasa, och tiden var knapp nu. Jag ringde upp henne. Inget svar. Jävlar. Det var bara att rigga om planen. Trampmobilen. Långkalsonger hann jag inte slänga på mig. En liten vardaglig hämnd hann jag emellertid med. Reaktionen lät sig inte vänta. Har redan ett tiotal missade samtal. Sen txt på det, så klart. Jag har bistått lite korrespondens som följer. Fem minuter efter skärmdumpen här får jag upp "inkot played CP for 28 points", and I can tell she means business. Kan också nämna att tidigare password var "arg". Så, vi får se om och när hon knäcker den. En spännande fredag, än så länge. Ärans tjänst tre till sju, och enligt uppgift har Kebabhouse premiär på Renmarkstorget idag, och firar detta med 29:-för en kebab. Får se om det blir lunch där. Tjo!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar