fredag 3 februari 2012

Fredag och fortfarande smällkallt

Oh. Vill först poängtera att jag är satt som få. Oh, vilken tallrik jag tillryggalade. Nå, jag är ung och har en ämnesomsättning i toppklass. Iallafall, låt mig börja i rätt ände. På väg hem spann jag förbi ÅC för en påse pytt. Jag förberedde en genväg förbi kassalinjen för att snabbt nå frysdisken. Där får jag syn på drottningen. Vi byter några ord men hon är i tjänst så jag gör snabb(as)t sorti. Väl förberedande min (rätt sena) lunch slår det mig att det är fredag; Klara ska hämtas i kyrkan. Panik. Stress. Hehe. Kyrkan förresten, påminner här mig själv att återkomma till den. Nå. Pytt får jag då till. Klockan är några minuter i den hela timme hon ska hämtas. Jag gör en lösning. Cykeln, och pukan. Nej, polkan. NEJ, pulkan. Nu blev rätt. När jag öppnar kyrkporten kastar jag en blick på uret. Tre minuter över. Snyggt. Tiderna är ju trots allt inte minutiöst slagna i sten. Tre lager kläder på, sen avfärd. Jag kunde inte hålla mig. Kombinationen cykel pulka kanske av somliga kan anses oansvarig, medan jag känner att det viktiga är att man själv känner att man har kontroll. Klara tyckte det var jättekul. Sen hemkomst har jag faktiskt mest jäst vid datorn. Klara har tittat träsktroll, favoriten just nu (på delad ofta med Pingu). Nå. Detta är vår fredag. Sängläge nu, så klart. Känner att magen är på väg att explodera efter middagen. Oh så gott. Blir nog en tidig kväll. Fiskfjäll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar