torsdag 19 januari 2012

Torsdagen

Var uppe tidigt. Snön var ett faktum. Plogbillarna hade inte hunnit ut. APT klockan åtta, en mycket lyckad sådan. Strax efter tio satte jag ny kurs - Sambandscentralen. I denna ljuva konstellation kände jag mig med ens nedslagen. Fick faktiskt riktigt mycket vettigt uträttat de kommande timmarna. Toalettbesöket där jag var en hårsmån från att köra stopp i rören är inte inräknade, men väl soffdebatten med två herrar av olika generation och typ.

Till slut satte jag kurs hemåt. Flickorna var hemma. Planen var ÅC, men jag hade fått ett brev. Jag älskar gammal hederlig snigelpost. Öppnade kuvertet varsamt och kröp ner i sängen och läste. Underbart. Så. Ett blöjbyte senare fortsätter då redogörelsen. Några dansar till Spice Girls på vardagsrumsgolvet. Helt av kartan. Oh. Var bara tvungen nämna det. Nå. Jag tog mig iallafall åter i kläderna och sadlade. Hann förbi biblioteket där jag återlämnade ett objekt och lånade ett annat, fyra minuter senare var jag på Ålidhem Centrum. Vi handlade och sen bar det hemåt. Klara tog en lur. Nu har vi ätit middag. Fisk med potatis. Just ja. Ica sålde ut en ost. Ordinarie låg på 130:-/kg, nu 59:-/kg. Bitarna var under halvkilot, så det var som hittat. Gott på hårdbröd till fisken, skulle det visa sig. Nå. Nu har jag min teatergrupp på fyrtio minuter. Ciao. Jo. Förresten. Yak Ballz är en emcee vars somliga beats skulle kunna trigga mig att gå igång som en kulspruta. Kände detta spontant när Detox gick igång i playlist. En produktion helt i min stil och smak. Klassisk.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar