tisdag 10 januari 2012

Tisdag och mat

Tänkte bara få slå ett slag för den här burken. Vet inte exakt vad som är i, men det var helt okej på gårdagens smarriga kycklingrätt. Oh. Jag hade vissa betänkligheter först, som jag är i det närmsta livrädd för fågel som ej är vidbränd. Nå. Det var otroligt gott, och jag fick ej salmonella.

Idag då. Jag lunchade jag med fänrik på Eastern Palace. Deras lunchbuffé är helt av kartan. Mums. Tog givetvis en rejäl backning. Sen lite skivad söt frukt till efterträtt. Mmm.

Nu på kvällskvisten lyckades jag återigen med konststycket att själv somna som Klara skulle nattas. Nå. Vaknade strax före tio och käkade en uppvärmd middag, mums, sedan lite trixande med min älskade leksak. Nu i skrivande stund sängläge. Hon är halv tolv. Godnatt.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar