fredag 16 december 2011

Veckans avslut

Okej, vi har fredag, och vecka femtio verkar avrundas alldeles snyggt. Sitter i skrivande stund tillbakalutad framför arbetsstationen, klockan är lite över tio i elva, och imorgon är det bara tuta och köra.

Lunchen då? Ja. Det blev som det. Inte nog med att jag lyckats misstyda agendan, det blev heller inte mer än två kycklingklubbor och en låda stuvade makaroner med korv och ketchup. Inte heller nog med detta, utan efter förtäring märker jag hur understycket till lådan som rymde kycklingklubborna är utbränt, eller vad man ska säga. Bränt. Jag blir genast upprörd.


Hade det smält i mikron? Hade jag ny fått i mig giftiga kemikalier som kommer att ge mig vande i nåt invärtes organ, typ bukspottkörteln? Jag frågade efter råd. Mina kamrater agerade lugnande, krön hade de svart på vitt? Hade jag? Man läser så mycket. Jag slog ifrån mig oron och stegade ut på fältet.

Några timmar senare var jag hemma med flickorna. Det hade inhandlats kyckling och det var underbart. Nå. Prinsessan hade en egen agenda. Choklad. Det var festligt.
En stund senare sitter jag faktiskt ner vid matbordet och inmundigar kycklingen. Det var nice. Helg, vecka femtio. Snart har vi jul och nyår, det är inget större snack om saken. Nå. Imorgon är det upp med tuppen, så jag ämnar göra ett kort avslut här. Vi hörs och syns, mina damer och herrar. Jag hoppas förresten att er fredag har varit lika givande som min.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar