torsdag 22 december 2011

Torsdagen

Gäsp. I skrivande stund ligger jag nerkurrad. Flickorna intill mig. Mörkret. Ljudet av diskmaskinen. Ljuset från LED-displayen. Gäsp. Blev en enkel lunch i form av ett stycke cheese och ett stycke bacon cheese, och visst var det ösigt under dagen. Nå. Strax efter sju dundrade jag. Kungspassagen hade tacksamt nog också förlängda öppettider, så jag kunde knalla in på Gallerix och köpa ett julkort till min skapare. Det hinner måhända inte fram till den 24e, så jag får vara tacksam surt min mammaledig har varit den som brytt sig om religiösa datum. Vi är likadana i det avseendet. Nå. Nu ska jag släcka ner. Gick förresten med sopor och återvinning tidigare. Slängde då Bostadens tidning. Skummade hastigt igenom den. En rätt schysst deal gällande Umeå Open. Skulle man? Nä. Jag är så okultiverad. Godnatt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar