torsdag 1 december 2011

Torsdagen

Oh. Skön dag. Igår kväll bar jag så slut så jag knöt mig före åtta. Över tio timmars sömn, check på den. Grymt utvilad idag.

Efter en dag i ärans tjänst begav det sig hemåt. Flickorna invigde ett nytt brädspel, och sedan ett slags fiskespel som jag faktiskt själv tror mig ha spelat som liten. Det var antagligen därför jag smed så.

Middagen skulle stå i kyckling med potatissallad. Tyvärr hade både Ica och Konsum slut färdiggrillad för dagen, och där sprack också allt. Både jag och drottningen blev smått frustrerade. Nödlösningen kom att stå i en klassisk rätt - pasta med köttbullar. På Maxi ligger ett kilo frysta köttbullar på 29.90kr, vilket känns sin en skälig riktlinje. Även vår lokala Supermarket Ålidhem tog detta pris för bara, vad kan det vara, ett halvår sedan. Jag stod gapande när jag såg prislappen, 39.90kr. Fyrtio spänn är inte okej. Och vilken höjning sen. Helt sinnessjukt. Nå. Tiden var knapp. Jag skulle vara själsligt utagerande och kreativ klockan sju, så fort skulle det gå.

Måltiden satt bra i kistan. Dekoren (ketchup) har föga att göra med mitt politiska ställningstagande, så måla inte upp något.

Nu är klockan snart elva och jag ligger nerkurrad. Äh. Nu släcker jag ner systemet. En ny dag imorgon. Veckan tycks ha gått snabbt. December nu, och fortarande ingen snö. Det tackar vi för. Och med det säger jag godnatt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar