torsdag 15 december 2011

Torsdagen i revy

Nu så. Sitter på porslin. Nyss hemkommen från terminens och årets sista omgång teater. Flickorna sover. Skönt att göra ifrån sig. Min tarmflora är så klockren nowadays. Kung. Anyways.
Över tre timmar av dagen har kommit att upplevas utomhus, men ändå inomhus. I en julbod, nämligen. Stan är igång trots att det har varit en regnig dag. Min uppdragsgivare hade förvarnat om att det urusla vädret antagligen skulle göra skäl för att ha lektyr till hands. Den lokala Nöjesmagasinet City låg förberedd alldeles intill mig, så den blev det.

Jag fastnade på tre olika uppslag. Först, WESC har tydligen öppnat i stan, och detta har visst gått mig förbi. Vidare, nån skribent hyllade reggaebusschauffören. Vidare, Krogen Krogen sparkar igång på nytt, i ny regi. Oj oj. Tänk om de kunde göra nåt genuint fett av den där källarlokalen. How awesome that would be. Nå.

Som sagt,i skrivande stund på porslin. Lite dataspel sen tror jag. Sovmorgon imorgon.

Kungsgatan sedd från Renmarkstorget.

Reggaechauffören på fjärdeplats under "Inne just nu".

Wesc har öppnat en exklusiv butik i Umeå, men var ligger den?

In my courtyard.

En underbar middag; potatisgratäng med nåt kött, rullat i bacon.


  Uppdatering, kl. 23:58
Trött. Tagit hand om efterspelet efter middagen, sen sprungit med källsortering och hushållsavfall. Sedan spelat in några experience points emot orcs och dylika monster, men det tog mig emot. Slängde på det andra avsnittet av Terra Nova, men orkade knappt se anslagsscenen, så fick jag stänga av. Nej, nu är det menat att jag ska krypa till kojs. En mycket produktiv dag mot sin ände. Ska ta mig en dusch innan jag går och lägger mig. Det har jag förtjänat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar