fredag 9 december 2011

Powernap följt av middag

Whoa, vi har åter fredag och helg. Vecka 49 är ännu ej passé. När jag kom över tröskeln var det tyst. Flickorna vilade, uppenbarligen. Jag satte på lite klibbiga toner och fann mig snart nedslagen framför datamaskinen. Spelade lite hederligt MMORPG och drack två stadiga baljor kaffe. Hörde Klaras hostande bakom väggen, så...

Paus i skrivandet, njutande, blev nämligen istoppad en chokladbit, och en till, och en till, och en till.

Så, nu kan jag fortsätta. Var var jag? Klara. Bakom den tunna gipsväggen. Jag tassade in och kröp ner. Trodde flickorna närmade sig finishen på deras powernap, men det visade sig att så ej var fallet. Jag tog in min Eee. Slängde på ett Nurse Jackie. Oerhört låg volym. Halvvägs genom avsnittet var min tröttma ett faktum. Efter avsnittet verk jag ihop skalet och la det under sängen, några minuter senare sov jag. Vaknade av middag. Kyckling med ris, soja och sötsur sås. Mums. Efter middagen åter till sängen. Bus (se bild). Jag ligger ännu kvar. Funderar hur länge det är kvar till dygnsvilan ska äga rum. Gäsp.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar