onsdag 7 december 2011

Kväll med pudersnö

Så satt man åter på porslin. Hon är sju och jag har käkat middag. En dag i ärans tjänst har man också tillbringat. Det var som min hemfärd skulle påbörjas som jag la märke till det lager av nytillkommen snö som täckte eller prydde min trampmobil. Den var i puderform. Jag tog mig igång. Först två spår av reggae. Sen hör jag bitch och motherfucker och förstår med ens att det är svart musik av den aggressivare typen som går in i mina öron. Vid det här laget korsar jag Fabriksgatan. Lagom halvvägs uppför Svingen får Brittans "Seal it with a kiss" igång. Resten av färden var som ett vattenfall. En koret stund senare var jag med mina flickor. Klara har tydligen vilat mycket idag, således ännu i fullt varv. Nu ska vi ta en kvällstur till centrum - med pulka. Ciao~
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar