torsdag 29 december 2011

Dagen i sin helhet

Gjorde en dag i ärans tjänst och allting flöt på allmänt nice. När det drog sig mot kväll satt först drottningen i soffläge, knappandes på luren. En stund senare käkades det en gübbfet middag (eller skedde de två scenerna vice versa, I can't recall, honestly). Nå.Just ja, jag glömde visst helheten. Just som jag kom från Ärans tjänst kryssade jag in över Ålidhems kyrka så att jag kom att möta flickorna just vid Ålidshems centrum. De hade handlat och vi var redo för avfärd. Jag gled in på Oneway och den hederliga araben visade sig kunna leverera ett splitternytt nummer av Kingsize Magazine; hiphop för ungdomar och vuxna. Asfett, juh.


Så, glöm inte att hugga ert eget nummer. Kom ihåg, har ni en Pressbyrån inom räckhåll så är heller inte Kingsize Magazine utom räckhåll. Det är bara att slå till, så håller ni er underrättade inom allt vad som händer inom svart musik i lilla Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar