tisdag 27 december 2011

Åter på porslin

Ja, för typ femtioåttonde (No shit, Sherlock; pun intended) gången sitter jag då här. Avkopplande. Mitt stora fönster att kunna skriva av och ur mig. Behovet, till råga på allt. Så. Som tidigare nämnts pryder ett nytt väggur köksväggen sedan igår kväll (försökte först skriva ihop de två föregående orden och Swype föreslog då 'iktorivil' och jag har _inte_ lärt den, hur sinnessjukt är inte det?), och tidigt i förmiddags gjorde jag andra grundinställningen. Ja, jag är perfektionist, och vill att Quartz-verket ska segla klockrent. Nå. Klämmer in att jag fick i mig en stadig frukost bestående av två polarbröd med smör och ost, två ärg med kaviar, en tallrik risgrynsgröt med socker och kanel, samt en sinnessjuk bägare med kaffe. Löfbergs. Mörkrostat, givetvis. Nå. Har även haft ett ytterst givande utvecklingssamtal idag. Inte då heller å Klaras vägnar, utan å mina egna. Man är aldrig för stor för att utvecklas. Lunchen stod i nåt enkelt. En färdigrätt från det lömska hörnet inne på Konsum. En tjugolapp. Nå. Nu ska jag göra rent, sen unna mig nåt. Ciao.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar