onsdag 9 november 2011

Yum!

Eftermiddagen har nu passerat, och prinsessan ligger och sover. Ska glutta nåt visuellt med drottningen, lyder planen. Middagen stod i stuvade makaroner. Drottningen ville att jag skulle köpa en liter vanlig treprocentig mjölk, istället för den ekonomiska Klöver á 1½% som vanligtvis står på bordet. Jag i min tur tyckte att det skulle gå bra med Klöver, och istället mixa den med en skvätt äkta 40% vispgrädde, och att resultatet då skulle bli ungefär som att köra vanlig mjölk from scratch. Hon var skeptisk. Jag begav mig upp mot ÅC. Funderade på fetters förmåga att blanda sig eller inte blanda sig. Mina kunskaper är inte helt slipade, admitting. Det blev i vilket fall som helst gott. Prinsessan var med mig upp till ÅC. Det var kaos när jag skulle lämna och hämta paket inne på posten (å drottningens vägnar). Klara var som en virvelvind som ville springa åt fanders hela tiden. Där stod jag med min nummerlapp, ett dussin andra personer, en skrikande knappt treårig tjej, hängande över axeln. Helt galet var det. När det blev min tur skrattade expediten och frågade om det var som att ha en liten bläckfisk. Mjo, to say the least. Som sagt, middagen blev en succé. Nu är det kväll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar