torsdag 24 november 2011

Torsdag

Wow. Om en dryg timme är det teater i min värld, kom jag just på. Sitter i skrivande stund på porslin, uträttar nummer två.

*

Nästa avsnitt. Färdig med mina bestyr. Nu snart middag. Oh. Bilden ovan illustrerar lunchen. Qp menyn. Sinnessjukt ovärd. Nå. Jag fick i alla fall ett colaglas pga. plusmenyn. Det glömde jag dock i matsalen, kommer jag nu på. Typiskt.

På hemfärden såg jag två tjejer som inte kan ha varit mer än sexton år som gick med varsin till synes splitterny MacBook-kartong. De samtalade kring vikten på emballaget, hann jag göra innan jag fått hjul. Knappt tio minuter senare (på hjul) ser jag fem elektriska vesslan (Norrtåget) stråla förbi. En stund senare sammanstrålar jag med flickorna.

*

I skrivande stund serveras julmusik. Jag vet inte vad jag tycker. Oh. Nu kokat det visst i kastrullen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar