onsdag 30 november 2011

Onsdag, Lagerqvist

Titeln var kanske långt ifrån fyndig, än mindre betydande. Det är helt enkelt bara som jag känner. Gäsp. Klockan är ett par minuter i åtta, och jag ligger nerkurrad. Har nåt att peka på nämligen dagens förtäring. Låt mig inleda.

Lunchen
Det var med inte mindre än en fänrik som jag lunchade. Ja. En militär, kan man säga. Det för mig litegrann till den skojfriska ordväxling jag axe med herr Nilsson på förmiddagen. Om ordet Försvarsmakten, då. Båt ordväxling kom till stor del att bestå av ordlekar. Nå. Till maten. Lunchbuffé. Great Eastern, Vasagatan. Tog två seriösa portioner. Oh, så gott det var.

Till middag blev det hamburgare. Jag tryckte två sådana som syns i mitten av tallriken. Oh. Lättheten. Mättheten, menade jag naturligtvis att skriva. Oh. Nu släcker jag bestämt ner Barro Banton som rytmiskt skrålar ifrån den lilla i min hand. Har trots allt en prinsessa som sover här bredvid mig. Snart också jag. Godnatt.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar