måndag 10 oktober 2011

Trevlig söndag


Klockan närmar sig midnatt.

Har varit med flickorna på Berghem. Detta efter att vi hämtat Klaras mormor på flygplatsen. Hon hade firat sin födelsedag i vår kungliga huvudstad.

Vi år riktigt gott hos dem. Kyckling och en sås (på ädelost) som jag inte kan ge annat än en tia. Klockrent. Nu är vi sen ett par timmar hemma.Jag har gjort något stort under kvällen. Nämligen, varit ut i sophuset med gamla tomkartonger. Jag har fått inse det, att det är en psykoneuros jag har, att spara på (bl.a.) tomma kartonger. "Den här stereon har kvar högre värde om jag en dag får för mig att alla", har jag självrättfärdigat.Nu fick det vara nog. Tomma lådor som det varit crepes i. Från Kungsängen. Tokigt. Två vändor (med fyllda nävar) ut till soprummet blev det. I regn. Det har regnat hela dagen och kvällen.
Avslutningsvis. Jag skulle ställa undan en gammal kameraväska. Sökte den, först utan större lycka. Så får jag syn på den, under köksbordet. Döm min förvåning när jag skådar innandömet. Pusselbitar. I mängder. Hahaha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar